brasco's FotoPage

By: brasco doni

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Sep-2010 04:11 Email | Share | | Bookmark
shima weding....

bermula sbgai sahabat... becinta dan alhamdulillah.. bejaya mndirikan rumah tangga... pasangan apai n shima... erm sgt mudah bekeja degan mereka... semoga sampai sorga dr doni...

















Saturday, 25-Sep-2010 05:25 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri & Moon Cake Festival 2010

Selamat hari raya aidilfitri... masih belom terlambat utk bermaafan antara kita... syawal semakin sampai di penghujung... erm tapi masih jgn risau masih bnyak lagi open house dan festival yg di anjurkan dlm bulan baik ni..
24.09.2010... saya mngikuti festival hari raya aidilfitri dan moon cake festival.. agar muram sedikit suasana, kerana untuk bermain tanglong tidak dibenarkan,,, erm mungkin ade masalah dan gangguan teknikal yg tidak dpat dihalangi...tapi ape pun tetamu sume pulang dgn perut yg kenyang...kanak2 yg paling gembira,,, duit raye... yeay!!!
Nah saya kasi sikit gambar... tp akan di tambah berperingkat nnt..




Wednesday, 22-Sep-2010 09:24 Email | Share | | Bookmark
lisa saadon..

thanx to bakal pengantin kerana sudi meluangkan mase sekejap... ini adalah sesi suai knal saya bersama pengantin,,,, erm





Saturday, 18-Sep-2010 06:48 Email | Share | | Bookmark
konvo... UM 2010

Ini adalah salah satu album untuk sofie sofia... erm name betul xtau la... Grad nye beliau dalam dlm bidang akaun .. hehe.. itu yg di bg tau la.. kalo salah minta maap la ye tuan badan!
sempat merakam kan bbrp kenangan ketika selapas menrima skrol yg konon2 nye dlm tu ade ijazah..tp xde pape pun...






erm.. pic yg ni pulak di ambil mase selepas 2 hari konvo... kire post konvo la.. ye cik sofie sofia ni dh xde power dh mase tu. . so dia terpakse la tunda sesi ambik gambo ni.. ape2 time kasih la ye cik sofie ... semoga maju jaya dalam alam pekerjaan,,,






Sunday, 8-Aug-2010 03:26 Email | Share | | Bookmark
zaki & yati


salam dan selamat sejahtera... album zaki & yati ni berlansung di banting,selangor..
sgt selesa bekerja dgn meraka... doni mngucapkan selamat bahagia ke anak cucu.. kalo ade salah dan silap..minta maap ye... anyway zaki & yati ni mmg bes!!!!!


2nd page of album


yati...


[img]


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net